Sneller herstellen na duursport

Een erg uitgebreide cursus waarin u leert hoe u uw herstel na duursport kan versnellen door bepaalde technieken toe te passen. Deze on demand cursus bevat meer dan een uur aan cursusmateriaal (voornamelijk video's) en dat voor een schappelijke prijs van slechts €29,99. Klik hier om naar de cursus te gaan.

Help, ik heb fibromyalgie! Hier leer je wat te doen.

Een zeer uitgebreide cursus waarin tips & tricks worden aangeleerd omtrent het leven met fibromyalgie. Er worden ook oefeningen aangeleerd om uw spieren/bindweefsel te behandelen. Deze cursus bevat anderhalf uur aan cursusmateriaal en wordt u aangeboden aan de schappelijke prijs van €59,99. Klik hier om naar de cursus te gaan.

Fasciitis plantaris en hielspoor thuisoefeningen

Een uur aan beeldmateriaal met oefeningen om u te helpen van uw hielspoor of fasciitis plantaris af te geraken. Dit voor de erg voordelige prijs van €29,99. Klik hier om naar de cursus te gaan.

Thuisrevalidatie bij heupklachten: gluteus medius/minimus

Krijg toegang tot meer dan 1u 45min. aan beeldmateriaal. Deze cursus is erop gericht laterale heuppijn weg te werken door gerichte oefentherapie. Dit voor de voordelige prijs van €34,99. Klik hier om naar de cursus te gaan.

Herstel uw frozen shoulder met thuisoefeningen

Een erg uitgebreide cursus waarin u de juiste oefeningen leert om uzelf te behandelen bij een frozen shoulder. Anderhalf uur aan on demand cursusmateriaal voor de voordelige prijs van €34,99. Klik hier om naar de cursus te gaan.

Nek- en/of hoofdpijn? De ultieme thuisrevalidatie is hier!

Een zeer uiteenlopende cursus waarbij je de technieken aanleert om je nek zelf los te maken, gevolgd door oefeningen om de belastbaarheid van de spieren rondom de nekregio op te trainen en zo de kans op herval te minimaliseren. Ruim 75 minuten aan beeldmateriaal, gevuld met erg nuttige informatie en technieken voor de prijs van slechts €39,99. Klik hier om naar de cursus te gaan.